Project

General

Profile

Bug #2580

1. Incorrect links to specimen images

Added by Michael Lee almost 14 years ago. Updated almost 14 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Immediate
Assignee:
Category:
atlas
Target version:
Start date:
10/27/2006
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Bugzilla-Id:
2580

Description

Herbarium specimen images located on ibiblio <http://www.ibiblio.org/botnet/flora/images/> appear to be correctly linked using the SE Flora atlas web pages. Images located on the Herbarium web server <http://www.herbarium.unc.edu/images/TypeImages/> however, are not correctly linked on the SE Flora pages. The latter images include all the type specimens. For example, a search on Trillium sulcatum produces results that appear to include images, but links to the images point to an incorrect URL. We recently created a field in the Specify database that provides the location of specimen image files. It is the “Medium” field located in the Properties table. (There are currently two image file locations entered in the database. We plan to add others.)

RKP: This is a problem that needs to be fixed.

History

#1 Updated by Michael Lee almost 14 years ago

contributed by Lisa Giencke & Stephen Seiberling
Comments by Bob Peet followed by RKP:

#3 Updated by Xianhua Liu almost 14 years ago

changed javascript codes to herbarium site. sent email to hinar asking him to update java classes. Before hinar update java classes, the images links will not work.

#4 Updated by Robert Peet almost 14 years ago

Verified resolved

#5 Updated by Redmine Admin over 7 years ago

Original Bugzilla ID was 2580

Also available in: Atom PDF