Project

General

Profile

Bug #3256

path problems on Mac with CommandLine demo workflows

Added by Dan Higgins about 11 years ago. Updated about 11 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
general
Target version:
Start date:
04/30/2008
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Bugzilla-Id:
3256

Description

On 1.0 release installer check, the CommandLine_1 and CommandLine_2 demo workflows (in demos/getting-started dir) fail with a path problem on the Mac.

This is apparently due to moving the demos directory.


Related issues

Blocked by Kepler - Bug #3245: Release 1.0 installer tracking bugResolved04/29/2008

History

#1 Updated by Dan Higgins about 11 years ago

The demos/getting-started/03_ImageDisplay.xml example also fails on the Mac

It looks like moving the demos dir up one level causes a problem with any workflow that uses the 'property("KEPLER") expression!

#2 Updated by Chad Berkley about 11 years ago

Solution is to create a symbolic link in the Kepler.app/Kepler directory back to the /Applications/Kepler/demos directory. I'm doing this now with the installer. it worked with a manual first pass.

#3 Updated by Chad Berkley about 11 years ago

fixed with method from comment 2.

#4 Updated by ben leinfelder about 11 years ago

ran both demos in OSX - worked great (v3 installer).

#5 Updated by Jing Tao about 11 years ago

both work flows worked in Mac

#6 Updated by Aaron Aaron about 11 years ago

looks good in Mac and win (v3 installer)

#7 Updated by Redmine Admin over 6 years ago

Original Bugzilla ID was 3256

Also available in: Atom PDF