Project

General

Profile

Bug #4973

Save Archive sometimes saves more or less than it should in WRP

Added by Derik Barseghian almost 9 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Category:
general
Target version:
Start date:
05/03/2010
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Bugzilla-Id:
4973

Description

When running the WRP suite, if you create a workflow and a report design(roml), File => Save Archive should save the workflow and the roml, whether or not you've run the workflow.

However sometimes only the workflow is saved. Other times the workflow, the roml, the rios, and the workflowRun are saved. I'll try to post replication procedures if I can figure them out. This is in trunk wrp at r24154.

History

#1 Updated by Derik Barseghian almost 9 years ago

The issues wrt entire additional sets of run and reporting artifacts should be fixed now.
The issue of Save Archive sometimes giving a run and rios should be fixed now.

Leaving open for further testing...

#2 Updated by Derik Barseghian almost 9 years ago

Can't get this to happen anymore, closing.

#3 Updated by Derik Barseghian almost 9 years ago

This is happening again. To replicate: create a simple workflow and report, run it, export the run to a kar. Then File => Save Archive. This second kar should only contain the wf and roml, but it contains the additional items associated with the execution.

#4 Updated by Derik Barseghian almost 9 years ago

fixed in r24456 and r24457

#5 Updated by Redmine Admin about 6 years ago

Original Bugzilla ID was 4973

Also available in: Atom PDF