Project

General

Profile

Bug #5681

Tracking bug for sensor-view-0.9.0 release testing

Added by Derik Barseghian over 7 years ago. Updated about 7 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Category:
sensor-view
Target version:
Start date:
08/16/2012
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Bugzilla-Id:
5681

Description

I've already gone through a few rounds of testing on Mac 10.8 and Win7.
During the last round Jianwu, Dan, and Jing did some testing on linux.
Today I cut a new sensor-view-0.9.0 to fix workflow issues. In this current round I've done the usual sensor-view testing, and run all sensor-view and demo workflows successfully except:

I'm going to test on Win7 and Ubuntu 10.04, and hope to release as is soon.

The last thing I think that needs doing is, if we don't want people working off trunk for these webapps, for Jing to tag a 'release' of the workflow runengine and scheduler, and update any docs to refer to those tags.

History

#1 Updated by Derik Barseghian over 7 years ago

Also need to create a webpage for the Kepler Sensor Platform that the release announcement can refer to, with more info, screenshot(s), and link to doc.

#2 Updated by Derik Barseghian about 7 years ago

Moving to 1.x.y target.

#3 Updated by Derik Barseghian about 7 years ago

I made a KSP page:
https://kepler-project.org/users/add_on_modules/kepler-sensor-platform-and-sensor-view

Going to release patches and sensor view shortly -- Final fairly thorough round of testing tonight after new changes went into sensor-view-0.9 went well on Mac 10.8 and Win7. All the usual testing, demo workflows, archival workflow, scheduling a workflow, WRM and run export, remote run download, etc.

#4 Updated by Derik Barseghian about 7 years ago

Released. Closing.

#5 Updated by Redmine Admin over 6 years ago

Original Bugzilla ID was 5681

Also available in: Atom PDF