Project

General

Profile

Actions

Bug #6713

closed

"Sign In" in the navigation bar still shows after logging in

Added by Lauren Walker over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Target version:
Start date:
04/06/2015
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Bugzilla-Id:

Description

The user is logged-in but their account menu does not display in the navigation bar. This only happens sometimes.

Actions #1

Updated by ben leinfelder over 7 years ago

Which theme?

Actions #2

Updated by Lauren Walker over 7 years ago

I noticed this in the KNB theme, so probably applies to all themes except DataONE.

Actions #3

Updated by Lauren Walker over 7 years ago

  • Target version changed from 1.6.7 to 1.7.0
Actions #4

Updated by Lauren Walker over 7 years ago

I haven't been able to recreate this after many tries so I will push the target version back to at least 1.7.0 since it seems to be working most of the time.

Actions #5

Updated by Lauren Walker over 7 years ago

  • Target version deleted (1.7.0)
Actions #6

Updated by Lauren Walker over 7 years ago

  • Status changed from New to Resolved
Actions #7

Updated by Lauren Walker over 7 years ago

  • Target version set to 1.7.2

When MetacatUI validates the session with Metacat, only successful reponses were being captured, causing any kind of response to direct to the registry page, seeming like the user had successfully logged in. Error responses are now captured and a notification is shown and the user is directed back to the login screen.

Actions

Also available in: Atom PDF